Inschrijven proef-rijles!

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Adres en woonplaats

Gewenst pakket

Uw bericht

Vraag nu je GRATIS proefles aan!

Vul dit formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op.

  • Lessen wanneer het jou uitkomt
  • Hoogste slagingspercentage!

  • Vaste instructeur
  • Unieke lesmethode aangepast aan jouw leertempo
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Transparante en eerlijke prijzen!
Learner driver student driving car with instructor
Waarom een proefles?
Wanneer je kiest voor een proefles bij mijn-rijles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je nodig zult hebben en welke pakket het beste bij je past. Hierdoor kan je heel wat euro’s besparen.

Het voordeel hiervan is dat het geheel vrijblijvend is. Je zit nergens aan vast en je kan tijdens de intake kennis maken met je instructeur en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Verschil proefles en rijles?
Bij een proefles kijken we naar de behendigheid, inzicht en ervaringen. Dit is belangrijk om je vervolgtraject te bepalen.

Bij een rijles leer je gedetailleerd om te gaan met je handelingen en herhaal je ze net zo vaak totdat het een automatisme wordt.

Is mijn proefles gratis?
Een proefles bij mijn-rijles is gratis als je bij ons blijft lessen, anders € 20,-.

Zo houden we het laagdrempelig voor jou om eens kennis te maken met onze rijschool en lesmethode.

Ik ben nog geen 18 jaar
Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen. Het kan zijn dat je ouders mee willen beslissen over het pakket dat geadviseerd wordt. Geen probleem. We willen graag je ouders erbij betrekken als zij dat graag willen.
Moet ik een pakket nemen?
Nee je bent niet verplicht om te kiezen uit onze pakketten. Wij werken ook met losse lessen. Een losse rijles kost € 38,- per uur. Bij een pakket krijg je € 3,- korting per uur.

Het voordeel van een pakket is dat je van tevoren weet wat je rijbewijs gaat kosten. Nog een ander voordeel is dat je korting krijgt op de extra lessen.

Mag ik iemand meenemen met mijn proefles?
Nee, liever niet bij je proefles. Een proefles is persoonlijk. Je hebt al je aandacht nodig. Een 3e persoon in de auto kan je afleiden. Wil je dat we het advies met bijvoorbeeld je ouders gaan bespreken? Geef dit dan voor de les aan, dan houden we daar rekening mee.
Moet ik een proefles nemen als ik al kan rijden?
Het is verstandig om altijd een proefles te nemen. Zo ziet je instructeur wat je al beheerst en dat kan je veel rijlessen besparen.

Hoe lang duurt een proefles?
Een proefles duurt maximaal 50 minuten. Dit bestaat uit een rijles en een adviesgesprek.