Proefles

Proefles aanvragen bij mijn-rijles

Aanvraagformulier

DD dash MM dash YYYY
Adresgegevens(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze voordelen

Meest gestelde vragen over je proefles

Wanneer je kiest voor een proefles bij mijn-rijles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je nodig zult hebben en welke pakket het beste bij je past. Hierdoor kan je heel wat euro’s besparen.

Het voordeel hiervan is dat het geheel vrijblijvend is. Je zit nergens aan vast en je kan tijdens de intake kennis maken met je instructeur en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Bij een proefles kijken we naar de behendigheid, inzicht en ervaringen. Dit is belangrijk om je vervolgtraject te bepalen.

Bij een rijles leer je gedetailleerd om te gaan met je handelingen en herhaal je ze net zo vaak totdat het een automatisme wordt.

Een proefles bij mijn-rijles kost €50,- en is geheel vrijblijvend. Dat wil zeggen dat je na de les nergens aan vast zit. Het mag wel maar je hoeft niet meteen te beslissen of je met ons verder wilt gaan. Verdere informatie ontvang je na het aanmelden op de proeflespagina.

Een proefles duurt maximaal 50 minuten. Dit bestaat uit een rijles en een adviesgesprek.

Liever niet bij je proefles. Een proefles is persoonlijk. Je hebt al je aandacht nodig. Een 3e persoon in de auto kan je afleiden. Wil je dat we het advies met bijvoorbeeld je ouders gaan bespreken? Geef dit dan voor de les aan, dan houden we daar rekening mee.

Als je 16,5 jaar bent mag je al rijlessen volgen.

Vanaf je 17de leeftijd mag je afrijden.

Tot je 18de leeftijd rij je dan met een begeleider.

Zie 2todrive.nl voor meer info.