Gekke verkeersregels, bestaan die? Jazeker! Dat je niet rechts mag inhalen is heel logisch. En dat je stopt voor een rood stoplicht, ja duh… Maar je hebt er tijdens je vakantie vast nooit over nagedacht dat je niet in je zwembroek achter het stuur mag zitten. En heb jij wel altijd netjes je reservebril in..

Read more

Vanwege topdrukte bij het CBR lopen de wachttijden bij de rijexamens op. In de helft van de examenplaatsen wordt op dit moment de maximale wachttijd van 7 weken niet gehaald: in Arnhem, Tiel en Leusden ligt de wachttijd voor het B-examen al op zeker 10 weken. De vraag naar examens groeit nog steeds sterk, laat..

Read more

Vanaf 1 mei 2018 kunnen kandidaten in Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen bij wijze van proef het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets ook in de avond doen. Het CBR start met een proef van zes maanden waarin kandidaten tussen 16.00 uur en 21.30 uur op examen kunnen. Later worden meer locaties toegevoegd,  Aan..

Read more

Kandidaten kunnen sinds 1 juli 2017 bladeren door de theorie-examens van de categorie auto, motor, en bromfiets. Er geldt geen antwoordtijd per vraag. Het vernieuwde theorie-examen zou betekenen dat leerlingen minder fouten maken door tijdsdruk. De leerlingen kunnen tijdens het black-out moment de vraag parkeren, en er later op terugkomen. Slagingspercentages nagenoeg gelijk Een half..

Read more

Een rijschool bepaalt zijn lesprijs aan de hand van vele variabele elementen zoals: Kosten van de lesvoertuig/brandstof is gemiddeld € 6,- per les Lessen in de avond of zaterdag kan een meerprijs hebben van gemiddeld € 6,- per les (bij mijn-rijles is dit € 0,-) Lessen op zondag kan een meerprijs hebben van € 10,-..

Read more

Vanochtend om 07:50 zijn we gestart met de auto theoriecursus en examen in 1 dag. De cursisten worden in de ochtend getraind voor het CBR theorie-examen. Hierbij leren ze via een unieke lesmethode de valkuilen en geheugensteuntjes om te kunnen slagen voor het examen. Na een leerzame dag mogen we Julian, Larissa, Moon, Joshua, Briyan,..

Read more

Wachttijd CBR praktijkexamens blijven oplopen!

Read more