Over ons

Rijschool in Barneveld, Ede en Wageningen.

Mijn-Rijles.nl is als rijschool in Barneveld, Ede, Wageningen en de wijde omgeving al sinds 1990 een begrip. Spelen aspecten als flexibiliteit, transparantie en een hooge slaginspercentage een rol bij het volgen van rijlessen voor jou, dan ben je aan het juiste adres bij Mijn-Rijles.nl.

Leerling altijd op zijn gemak.

Wij staan bekend om onze kalme en vriendelijke manier van lesgeven. Door onze jarenlange ervaringen weten we goed de balans te vinden tussen kalm en vriendelijk lesgeven en de doelstelling behalen binnen de vastgestelde momenten.

Praktijk en theorielessen.

Naast de praktijklessen bieden we ook theorielessen aan. Voor de praktijklessen hebben we 2x een nieuwe audi A3 staan en één volkswagen polo. De theorielessen worden aangeboden in 1 dag. Dat wil zeggen theorieles en CBR examen in 1 dag. We leren je binnen een paar uurtjes de belangrijkste punten van de autotheorie. Door de unieke tips, trucs kun je alles goed onthouden en direct tijden het examen toepassen. Zie www.mijntheoriecursus.nl voor eer info.

Hoog slagingspercentage.

Bij mijn-rijles.nl hebben we de hoogste slagingspercentage van de regio. Landelijk heeft het CBR bij de eerste examens een slagingspercentage van 40%. Zie foto voor de gemiddelde slagingspercentage van mijn-rijles.nl

Vragen?

Neem dan contact met ons op of kijk bij de veel gestelde vragen.