Over ons

Hoi, mijn naam is Hayri en ik ben al rij-instructeur vanaf het jaar 2000. Na jarenlang gewerkt te hebben voor de grootste rijschool van Nederland heb ik besloten om mijn eigen rijschool op te starten. 

Met veel passie en een rugzak vol met ervaringen ben ik de uitdaging aangegaan. Dankzij de goede ervaringen van de geslaagde leerlingen en de mond op mondreclame is mijn-rijles.nl momenteel gegroeid tot 3 rij-instructeurs.  

Wij zijn in principe een familiebedrijf waarbij ik word ondersteund door mijn neef en oom die ook al jarenlang ervaringen hebben in de rijschoolbranche. 

Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke en vooral individuele begeleiding van onze leerlingen. Wij staan ook bekend om onze kalme manier van lesgeven. 

Onze doelstelling is niet alleen het rijbewijs halen, maar een goede weggebruiker af te leveren die de normen en waarden van het verkeer weet te handhaven. Zelfs bij personen die twijfelen aan hun capaciteit vinden wij het een uitdaging om ze in één keer te laten slagen.

Bij het CBR staan we ook bekend als een rijschool waarbij de leerlingen altijd goed voorbereid het examen ingaan. We hebben ook vaak dat vrienden, broertjes/zusjes of soms hele families bij ons komen lessen. Dat waarderen we enorm!